El valencià Manuel, guanyador de la segona edició de Masterchef Junior gràcies a la seua recepta d'all i pebre
El nou Masterchef Junior podrà seguir la seua formació culinària gràcies al premi de 12.000 euros atorgat pel programa
ValènciaEl jove Manuel, un valencià d'onze anys, es va proclamar ahir guanyador del concurs Masterchef Junior, que ha emès La 1 de Televisió Espanyola, després de cuinar un menú complet per al jurat on el gran protagonista va ser el plat d'all i pebre. Manuel va cuinar en la final un menú que incloïa una torrada de formatge, melmelada de tomaca, sardines i paté d'oliva, all i pebre en homenatge a la cuina valenciana i un caneló de carabassa farcit de xocolata blanca i avellana per a postres.
El jurat va decidir proclamar Manuel com el nou Masterchef Junior per la seua "creativitat, la companyonia i el talent culinari" mostrat, segons ha informat RTVE en un comunicat. "La teua visió de la cuina no és la d'un xiquet, és la d'algú que pensa més enllà", li va comentar el xef i examinador Pepe Rodríguez Rey, després de veure el nivell dels plats preparats pel guanyador, que es va enfrontar a Martina en una final en la qual van estar acompanyats pels seus familiars i companys.
"Estic que rebente del content que estic. Després de tanta lluita, ha merescut la pena. No m'ho esperava. A partir d'ara seguiré aprenent, cuinant i divertint-me, seguiré amb la cuina que és meravellosa", va explicar Manuel. Per poder seguir formant-se, Manuel disposarà del premi de 12.000 euros que li ha entregat el 'talent culinari' produït per Shine Iberia i emès per TVE.