País Valencià 15/11/2021

Zoo, grans triomfadors dels Premis Ovidi 2021 amb quatre guardons

El Col·lectiu Ovidi Montllor va atorgar el premi a la trajectòria al grup Orxata Sound System

Ara
2 min
Els membres del grup Zoo rebent un dels guardons dels Premis Ovidi del 2021

ValènciaEl grup Zoo va ser el gran guanyador de la 16a gala dels Premis Ovidi de música en valencià. La banda de Gandia (Safor) es va emportar quatre de les cinc categories en què estava nominada. El seu últim treball, Llepolies, va aconseguir els premis a millor disc de hip-hop i electrònica i a millor producció i arranjaments, mentre que la peça Llepolies va ser reconeguda amb els guardons a millor cançó i millor videoclip.

'Llepolies' de Zoo

El premi a millor disc de folk va ser per a Josep Aparicio Apa i Ricardo Esteve per Sinergies, mentre que el guardó a millor disc de cançó d’autor va guardonar Tomàs de los Santos per La rosa als llavis. El premi a millor disc de mestissatge va recaure en el quartet Maluks per Som i vibrem, i el guardó de millor disc de pop, en Vienna per Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes.

En el cas del guardó a millor disc de rock, el guanyador va ser el músic Òscar Briz amb Amor & psicodèlia en temps de virus, mentre que el premi a millor disc de públic familiar va reconèixer el treball d'El Triangulista per Plàstic.

En les altres categories, destaquen el premi a millor artista revelació, que va guardonar Aina Koda per Dosis. El premi a millor lletra va ser per a Aina Palmer per Les ungles, i el de millor disseny per a Mònica Llop pel vinil de Jo i el món de Joe Pask. En total els Premis Ovidi 2021 han rebut una participació rècord amb 231 treballs.

Pel que fa als guardons honorífics, el Col·lectiu Ovidi Montllor va atorgar el premi a la trajectòria al grup Orxata Sound System –formació que va estar en actiu entre el 2003 i el 2014– per la seva aposta per "noves formes de creació i distribució col·laborativa", i el premi al suport, a la botiga Oldies en reconeixement a "un treball impagable d’aquesta perla de la cultura musical valenciana".

Tots els guardonats en la 16a gala dels Premis Ovidi de la música en valencià.
stats