Pirineus 28/07/2020

La biblioteca de la Seu ajorna la celebració del 25è aniversari

La incertesa del moment degut al covid-19 ha empès la direcció a prendre aquesta decisió

Ara Pirineus
1 min
La biblioteca de Sant Agustí. / G.L.T.

La Seu d'UrgellLa Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha decidit ajornar la celebració del seu 25è aniversari fins a l'any vinent. La direcció ha pres la decisió davant la incertesa de l'evolució de la crisi sanitària. La celebració estava prevista pel pròxim mes de setembre, però tenint en compte la importància de l'esdeveniment, s'ha optat per a endarrerir-la per tal de poder organitzar els actes amb la sobrietat que mereix.

Pel que fa a la cinquena edició del Premi Joles Sennell, que es va haver d'ajornar a causa de les mesures de confinament, la direcció de la biblioteca finalment ha decidit suspendre l'esdeveniment.

La Biblioteca municipal mantindrà fins a mitjans de setembre l'actual horari, modificat arran de la crisi sanitària. L'equipament estarà obert de dilluns a divendres de 10 a 13h i les tardes de dimecres de 16 a 19 h. D'aquesta manera es mantindrà el servei de préstec i consulta de documents amb cita prèvia, contactant per correu electrònic o a través del formulari disponible al seu web.

stats