Pirineus 24/11/2020

El confinament municipal empeny la Pobla de Segur a cancel·lar la Fira de Nadal

El consistori la considera inviable si no poden venir visitants d'altres municipis

Ara Pirineus
1 min
Una edició anterior de la Fira de Nadal. / AJUNTAMENT DE LA POBLA DE SEGUR

La Pobla de SegurL'Ajuntament de la Pobla de Segur ha optat per cancel·lar la Fira de Nadal, prevista pel pròxim 5 de desembre. Tal com han recordat des del consistori, les mesures de seguretat pel covid-19 dictades pel Departament de Salut de la Generalitat preveuen que pel primer cap de setmana de desembre segueixi vigent el confinament municipal. "És aquesta restricció la que ha fet inviable la celebració de la fira", han apuntat.

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Tirbió, ha destacat els esforços de l'equip tècnic de l'ajuntament per adaptar la fira a la situació actual i ha lamentat que finalment s'hagi de cancel·lar. "El confinament municipal de caps de setmana actual és incompatible amb la fira, que és també un punt d'atracció per a visitants d'altres municipis", ha destacat.

La Fira de Nadal se celebra el primer cap de setmana de desembre a la plaça de l'Arbre. Aquest any, però, estava previst un canvi d'ubicació a la plaça de l'Ajuntament, per facilitar la distància de seguretat entre les persones i entre les parades.

stats