Pirineus 11/12/2020

Les estacions d'esquí reben el vistiplau de la Generalitat per obrir dilluns

En una primera fase obriran de manera gradual amb limitació en la venda de forfets

Ara Pirineus
1 min
Esquiadors a La Molina, la temporada 2019-2020. / G.L.T.

AlpLes estacions d'esquí de la Catalunya sud, d'acord amb la Generalitat, i en conformitat amb el seu pla progressiu d'obertura de les activitats, han confirmat oficialment que iniciaran la temporada d'esquí de forma conjunta el pròxim dilluns 14 de desembre. Tal com han explicat des de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i de Muntanya (ACEM), "a la primera fase obrirem d'una manera progressiva i gradual amb una limitació de la venda de forfets en funció de l'àrea oberta en cada moment per evitar aglomeracions".

La venda de forfets, han afegit, es farà exclusivament en línia i de forma anticipada, per tal d'evitar les cues de primeres hores a les taquilles. En aquest sentit, han deixat clar que totes les activitats que es realitzen a les estacions compliran amb la normativa Covid-19.

"La seguretat i la salut són les nostres prioritats", han afegit, tot indicant que "demanem als nostres visitants que siguin responsables i respectin en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries, així com de les indicacions de les estacions".

Des d'ACEM han volgut recordar que "les estacions d'esquí són un entorn segur, amb amplis espais oberts a l'aire lliure". També han remarcat que "els remuntadors són un mitjà de transport segur per la curta durada dels trajectes, perquè en la gran majoria dels casos es fan a l'aire lliure i perquè els viatgers van ben protegits".

stats