Pirineus 08/04/2021

Estabilitzat l'incendi forestal de la vall de la Llosa

Els Bombers hi han treballat durant tota la nit per evitar revifades

Guillem Lluch Torres
1 min
L'incendi de Martinet, aquest dijous al matí.

MartinetL'incendi forestal que crema des de primera hora de la tarda d'aquest dimecres força a prop del poble de Martinet, a Cerdanya, ha quedat estabilitzat al vespre. Tal com han informat els Bombers a l'Ara Pirineus, les flames han cremat superfície forestal i s'han originat a uns 600 metres de la població, a la part baixa de la vall de la Llosa, ja al terme municipal de Prullans. L'avís s'ha rebut a les 16:38h i durant bona part de la tarda hi han treballat 20 dotacions, 3 d'aèries i la resta, terrestres.

Incendi forestal prop de Martinet

Ara per ara es desconeixen les causes del foc i els Agents Rurals han indicat que ho estan investigant. L'incendi ha afectat una superfície aproximada d'entre 2 i 5 hectàrees de sotabosc de pi roig. Mentre hi ha hagut llum de dia, els Bombers han prioritzat l'atac al flanc esquerre amb el suport de mitjans aeris, però amb l'arribada de l'ocàs, aquests s'han hagut de retirar.

Imatge de l'incendi de Martinet

Tot i les dificultats d'accés, al vespre els Bombers han aconseguit encerclar tot el perímetre amb eines manuals i els flancs amb línies d'aigua.

stats