Pirineus Societat 25/01/2021

La Intersindical-CSC assoleix representació a institucions de les 5 comarques de l'Alt Pirineu

El sindicat confia incrementar la seva representació a les eleccions de l'11 de febrer al Sant Hospital

ARA PIRINEUS
2 min

La Intersindical-CSC ja disposa de representació a institucions de les cinc comarques de l'Alt Pirineu. Així ho han donat a conèixer a través d'un comunicat des de la Unió Territorial de l'Alt Pirineu d'aquest sindicat. Després de l'aturada general que va comportar la pandèmia, el sindicat va constituir justament aquesta Unió Sindical del territori pirinenc, després de constatar l'increment d'afiliats a les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

Durant l'any 2020 el sindicat va obtenir representació a l'Ajuntament d'Alt Àneu (1 delegada), al Consell Comarcal del Pallars Sobirà (5 delegats de tot el Comitè d'Empresa del personal laboral i 1 delegat del personal funcionari) i va constituir la Secció Sindical a l'empresa Actius de Muntanya SA (Grup FGC) propietària de l'Estació d'Esquí de Boí-Taüll.

L'any 2021, mentrestant, assenyalen que "l'hem començat en la mateixa línia de creixement". Així, el dimarts 19 de gener varen obtenir els 3 delegats sindicals del personal laboral de l'Ajuntament de la Pobla de Segur. Amb aquests resultats, doncs, la Intersindical-CSC ja té presència a administracions locals de les cinc comarques altpirinenques.

D'altra banda, des del sindicat han indicat que el pròxim 11 de febrer, presentaran candidatura a les eleccions parcials, per renovació de 2 places vacants i 4 noves places per increment de plantilla, a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell. En aquestes eleccions parcials indiquen que tenen com a objectiu consolidar els resultats de fa un any i mig al mateix hospital i incrementar la seva representació.

"Tot i la conjuntura de crisi sanitària i alhora econòmica i social derivada de la pandèmia, els objectius de la Unió Territorial de l'Alt Pirineu de la Intersindical – CSC per l'any 2021 són continuar amb el creixement i la consolidació de la nostra alternativa sindical, com a expressió del sindicalisme nacional, republicà, de classe i de proximitat, ben arrelat a la realitat territorial, econòmica i social de l'Alt Pirineu", conclouen.

stats