Pirineus Societat 12/05/2021

Puigcerdà habilita el Museu Cerdà com a punt de vacunació massiva

Aquest dimecres i dijous es poden vacunar les persones d'entre 50 i 59 anys

ARA Pirineus
1 min
Gent fent cua per vacunar-se al Museu Cerdà

PuigcerdàAquest dimecres ha entrat en funcionament el nou punt de vacunació contra el covid-19 del Museu Cerdà de Puigcerdà, que gestiona l'Àrea Bàsica de Salut Cerdanya (Fundació Hospital de Puigcerdà) i que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà. Durant aquest dimecres s'han vacunat les persones de 56 a 59 anys, i aquest dijous continuarà la vacunació amb la franja d'edat de 50 a 59 anys.

La vacunació es fa a la primera planta del museu en horari de 9 a 13h. Les persones d'entre 50 i 59 anys que es vagin a vacunar han de ser residents d'algun dels municipis de l'Àrea Bàsica de Salut Cerdanya (Puigcerdà, Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Das, Fontanals de Cerdanya, Ger, Guils de Cerdanya, Isòvol, Llívia, Meranges, Prats i Sansor, Prullans, Riu de Cerdanya i Urús). En cas que s'hagi passat la malaltia, cal que hagin passat 6 mesos.

Les inscripcions es poden fer a través del web de l'Ajuntament de Puigcerdà. El dia de la vacunació cal portar la targeta sanitària. Per evitar aglomeracions es demana acudir a l'hora assignada. Des de l'Ajuntament han informat que el tipus de vacuna que s'administra és Pfizer-BioNTech i Moderna. L'Ajuntament de Puigcerdà aprofitarà aquest punt per repartir mascaretes FFP2 i higièniques a les persones que acudeixin a vacunar-se.

stats