Política 10/10/2013

Llanos de Luna ofereix la policia espanyola per “garantir la seguretat” del 12-0

La delegada del govern espanyol ha rebut aquest dijous els representats de 'Som Catalunya, som Espanya'

Acn
1 min
La delegada del govern espanyol a Catalunya, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaLa delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha ofert aquest dijous la policia espanyola per "garantir la seguretat" en les manifestacions d'aquest dissabte amb motiu del 12-O. La delegada ha fet aquestes declaracions en el marc d'una reunió amb els representants de 'Som Catalunya, som Espanya', els convocants d'una de les manifestacions unionistes que se celebraran aquest dissabte a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que Llanos de Luna ha expressat la seva "plena confiança" en els Mossos d'Esquadra, ha explicat que ha ofert al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, la "col·laboració de les forces i cossos de seguretat de l'Estat". Des de la seva arribada a la Delegació del govern espanyol a Catalunya, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil tenen una presència més marcada en els carrers de Catalunya.

Els organitzadors de l'acte han reclamat a les "autoritats competents" que garanteixin la seguretat dels manifestants, ja que la concentració "pretén ser una festa cívica a favor de la unitat d'Espanya".

stats