Política 09/06/2018

L'ANC portarà "les violacions de drets civils i polítics" a Catalunya a les Nacions Unides

L'entitat farà una campanya d'estiu per "enllaçar l'11-S amb l'1-O"

Ara
1 min
Crítics de l’ANC es conjuren per forjar una alternativa a Sànchez

BarcelonaL'ANC ha acordat aquest dissabte internacionalitzar les aspiracions independentistes i impulsar "un pla de treball dirigit a promoure el coneixement i la denúncia de les violacions de drets civils i polítics a Catalunya" a les Nacions Unides. L'entitat ho farà en col·laboració amb l'Associació Catalana pels Drets Civils, que agrupa els familiars dels presos polítics i exiliats catalans, i està obert a altres entitats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretariat nacional de l'entitat, que s'ha reunit aquest dissabte a Caldes de Malavella, també ha acordat posar en marxa una campanya d'estiu que durarà tot el juliol i l'agost per "enllaçar l'11-S amb l'1-O i demostrar que la força col·lectiva", segons l'ANC, "permetrà assolir la República catalana". A través d'un comunicat, l'ANC ha detallat que la iniciativa "està pensada de forma oberta i flexible per tal d'oferir un ventall de possibilitats o accions que cada territorial podrà escollir i adaptar a la seva realitat".

Durant la reunió d'aquest dissabte també s'ha acordat implementar una nova intranet i un sistema multiconsultes per facilitar les consultes als socis de l'ANC, una demanda altament sol·licitada pels seus membres de ple dret i pel mateix secretariat nacional.

stats