Política 08/04/2014

Rivera: "Mas anirà de derrota en derrota fins a la derrota final"

El líder de Ciutadans, que també acudeix al debat de la consulta al Congrés, pronostica que el president "no acceptarà les regles del joc" i mantindrà el pols per la consulta

Efe
1 min

MadridEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat avui que el president de la Generalitat, Artur Mas, "anirà de derrota en derrota fins a la derrota final", al mateix temps que l'ha criticat per no acudir aquesta tarda al Congrés dels Diputats a defensar el que considera "la seva proposta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera ha fet aquestes declaracions abans d'acudir a la cambra baixa espanyola, on aquesta tarda se celebra el debat sobre la consulta sobiranista, segons un comunicat de Ciutadans.

Segons l'opinió del líder de Ciutadans, el fet que el Parlament vagi al Congrés a "demanar permís" per convocar la consulta implica que la Generalitat "està reconeixent que no té competències per fer un referèndum" que, segons el seu parer, "només es pot fer amb el vist-i-plau del govern d'Espanya".

D'aquesta manera, Albert Rivera argumenta que la previsible negativa d'avui al Congrés a la proposta del Parlament "constatarà que la majoria del poble espanyol vol seguir convivint a Espanya i dins de la Unió Europea (UE)".

Això no obstant, ha pronosticat que Mas "no acceptarà les regles del joc", i que el Govern "seguirà amb el seu projecte per trencar Espanya i sortir d'Europa".

stats