Política 13/07/2015

L'alcalde de Pontons a 'El Mundo': "La bandera gai en un espai públic és tan il·legal com l'estelada"

Fernando Caldentey (PP) presumeix, en una entrevista al diari espanyol, que al seu poble "no hi ha moros", carrega contra la "inacció" de Mariano Rajoy i admet la seva predilecció per Aznar

Ara
2 min
L’alcalde homòfob del PP que busca eternitzar-se

BarcelonaL'alcalde homòfob de Pontons (Alt Penedès) hi torna. En una entrevista aquest dilluns a 'El Mundo', Fernando Caldentey (PP) assegura que "la bandera gai en un espai públic és tan il·legal com l'estelada". L'alcalde considera que la bandera multicolor "no representa a tothom" i, per això, assegura que "mai penjaria una bandera amb l'arc de Sant Martí a l'Ajuntament de Pontons". "Aquí onegen la bandera del poble, la catalana i l'espanyola, cosa que no succeeix a gairebé cap ajuntament, perquè els alcaldes de Catalunya desafien les lleis al seu gust. I ho seguiran fent mentre no hi hagi una resposta a l'altura de les circumstàncies", assegura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No és la primera vegada que Caldentey fa declaracions homòfobes. Fa un temps va assegurar que "un gai és una persona tarada que neix amb una deformació psíquica o física".

"Aznar m'agradava perquè no tenia dubtes sobre el model d'Espanya"

Caldentey, que és l'únic alcalde del PP que hi ha a Catalunya, es defineix a l'entrevista amb el diari espanyol com un "radical de dretes", carrega contra la "inacció" de Mariano Rajoy i no amaga la seva predilecció per l'expresident espanyol José María Aznar. "El PP retrocedeix a Catalunya perquè no hi ha un discurs clar. El problema no és Alícia Sánchez-Camacho, sinó les instruccions que rep. Aznar m'agradava perquè no tenia dubtes sobre el model d'Espanya ni sobre la manera de defensar-lo. M'agradava perquè s'assembla a mi. Parla clar, rotund, inequívocament", declara Caldentey.

En l'entrevista, l'alcalde popular també presumeix que "no hi ha moros al poble", i afirma que, "igual que Franco", ell també deixarà la successió ben lligada, "però intentant que les coses surtin millor del que li van sortir" al dictador.

stats