Política 30/05/2013

Mas viatja dilluns a París per participar en una conferència de la Unesco

El president es reunirà amb el ministre de Defensa francès, Jean-Yves Le Drian

Acn
2 min

BarcelonaNou desplaçament d'Artur Mas a l'estranger, aquest cop, a París. El president de la Generalitat viatjarà a la capital francesa dilluns que ve per participar en la sessió plenària d'obertura de la 8a Conferència Global de la Unesco. Mas mantindrà reunions de treball amb la directora general de la Unesco, Irina Bokova; amb el president de l'operadora francesa de ferrocarrils SNCF, Guillaume Pepy, i amb el ministre de Defensa francès i president de la Conferència de les Regions Perifèriques Marítimes d'Europa (CRPM), Jean-Yves Le Drian. L'acompanyaran el secretari d'Afers Exteriors, Roger Albinyana, i la delegada del Govern a França, Maryse Olivé.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La 8a Conferència Global de la Unesco, amb el lema 'La transition est-elle enclenchée?' [La transició està en marxa?], començarà a les 10 del matí i, a més de Mas, hi intervindran el president de laj unta de supervisió del Grup Clarins, Christian Courtin-Clarins; el soci responsable de l'àrea de Desenvolupament i president des de l'1 de juliol del 2013 de PricewaterhouseCoopers França, Bernard Gainnier; el president del Consell Econòmic i Social de Nacions Unides, Néstor Osorio, i el president i fundador del World Future Council suec, Jakob Von Uexkull, entre altres.

La Conferència Global de la Unesco se celebra anualment sota els auspicis de l'organització Les Ateliers de la Terre. Durant tres dies, prop de 2.000 persones d'arreu del món −líders d'opinió, dirigents empresarials, representants governamentals, ONG, intel·lectuals, etc...− reflexionaran sobre com dur a terme una transició amb èxit cap a un nou model de societat i un nou model de desenvolupament, més respectuós amb l'home i el medi ambient.

Mas també es reunirà, en el decurs d'un dinar de feina, amb el president de la SNCF, Guillaume Pepy. A les cinc de la tarda, el President oferirà una roda de premsa a la seu de la Delegació del Govern de Catalunya a França, i a les sis farà una visita institucional a la Delegació, on, mitja hora més tard, hi haurà una recepció oficial. Al vespre soparà amb el ministre francès de Defensa, Jean-Yves Le Drian, al ministeri.

stats