Política 06/02/2015

Bárcenas, condemnat a indemnitzar Cospedal amb 50.000 euros

L'Audiència Provincial de Toledo assegura que la publicació de la comptabilitat B del PP vulnera el dret a l'honor de la secretària general del PP

Efe
1 min
La secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, ahir en la reunió de la formació a Madrid.

ToledoLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha guanyat la demanda que va presentar contra Luis Bárcenas per vulnerar el seu dret a l'honor en acusar-la d'haver rebut pagaments en B, i condemna l'extresorer del partit a pagar una indemnització de 50.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La secció segona de l'Audiència Provincial de Toledo ha estimat el recurs que va presentar Cospedal contra la decisió inicial del jutjat número 4 de Toledo. En la sentència, aquest jutjat dóna la raó a la secretària general del PP i afirma que, en no estar provades les acusacions de Bárcenas, els fets són "difamatoris i injuriosos".

Segons la sentència, "el contingut dels papers elaborats pel demandat, que contenen una suposada comptabilitat B del Partit Popular, constitueixen un clar i evident detriment de la dignitat personal i professional [de Cospedal] i un atemptat contra la seva fama i pròpia estimació".

stats