Bárcenas, condemnat a indemnitzar Cospedal amb 50.000 euros

L'Audiència Provincial de Toledo assegura que la publicació de la comptabilitat B del PP vulnera el dret a l'honor de la secretària general del PP

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha guanyat la demanda que va presentar contra Luis Bárcenas per vulnerar el seu dret a l'honor en acusar-la d'haver rebut pagaments en B, i condemna l'extresorer del partit a pagar una indemnització de 50.000 euros.

La secció segona de l'Audiència Provincial de Toledo ha estimat el recurs que va presentar Cospedal contra la decisió inicial del jutjat número 4 de Toledo. En la sentència, aquest jutjat dóna la raó a la secretària general del PP i afirma que, en no estar provades les acusacions de Bárcenas, els fets són "difamatoris i injuriosos".

Segons la sentència, "el contingut dels papers elaborats pel demandat, que contenen una suposada comptabilitat B del Partit Popular, constitueixen un clar i evident detriment de la dignitat personal i professional [de Cospedal] i un atemptat contra la seva fama i pròpia estimació".