Política 16/12/2015

Antoni Bassas entrevista Íñigo Errejón, aquest dijous a les 11.30 h a l'Ara.cat

Ara
1 min
Antoni Bassas i Íñigo Errejón

BarcelonaEl secretari de Política de Podem i número dos del partit, Íñigo Errejón, serà entrevistat per Antoni Bassas en directe des del plató de l'ARA, aquest dijous, a les 11.30 h. Serà el segon cop en aquesta campanya electoral que Errejón visita Catalunya, on En Comú Podem (la confluència que aglutina ICV, EUiA, Podem, Equo i Barcelona en Comú) té opcions de guanyar segons alguns sondejos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, a només tres dies de les eleccions, la candidatura que lidera Pablo Iglesias va a l'alça a les enquestes i a Podem ja auguren una "remuntada" electoral. Podem ha centrat la campanya electoral apel·lant a "l'onada de canvi" que va començar a les municipals (amb les victòries de les candidatures alternatives a Barcelona, Madrid, València o Cadis), per estendre-la fins el Congrés. Per això, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat una de les protagonistes d'aquesta campanya.

A més, des de Podem han dedicat esforços, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat, a reivindicar un referèndum per a resoldre el plet català. En un acte a Barcelona, Pablo Iglesias va comprometre's fins i tot a condicionar qualsevol suport de Podem a la convocatòria d'aquesta consulta vinculant.

stats