Budó crida a participar massivament en la Diada "més enllà dels partits"

La portaveu del Govern invoca l'esperit de l'1-O de cara a l'Onze de Setembre: "No ens preguntàvem «De quin partit ets tu?» quan defensàvem les escoles"

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat acudir massivament a la manifestació de l'Onze de Setembre d'aquest any perquè "la Diada ha d'anar més enllà dels partits". En una entrevista a Europa Press, ha dit que la Diada "no és del Govern ni dels partits, sinó de la gent i de les entitats que convoquen", després que hagin sorgit crítiques a l'ANC per part d'exdirigents d'ERC com ara Josep Huguet i Anna Simó, que van renunciar a assistir a la manifestació perquè l'entitat va excloure els partits de la zona de convidats.

Exdirigents d'ERC no aniran a la Diada per la decisió de l'ANC de no incloure partits a la zona de convidats

"Contundència" en la resposta a la sentència del judici

El president de la Generalitat, Quim Torra, "ja està acabant" la seva ronda de contactes per buscar una resposta unitària a la sentència de l'1-O, i en breu n'explicarà les conclusions, ha dit Budó. "No vull descartar cap opció. En funció de la sentència, òbviament ha d'haver-hi contundència en la resposta", ha defensat, i ha confiat que es produeixi una resposta veritablement unitària davant de qualsevol sentència que no sigui absolutòria.

Més continguts de