Política 12/09/2013

El president del Congrés lamenta la "divisió" que va mostrar la Via Catalana

El Congrés dels Diputats aprovarà aquest dijous una declaració de condemna a l'assalt feixista de la Delegació del Govern a Madrid

Acn
1 min

MadridEl president del Congrés, Jesús Posada, ha "lamentat" aquest dijous la "divisió" que segons ha afirmat es va posar de manifest un cop més durant la Diada i a l'acte de la Via Catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als passadissos del Congrés, Posada ha volgut recordar que "altres" persones a Catalunya "no es van manifestar" i ha recordat que "òbviament" ell "no comparteix" les idees sobre Catalunya i Espanya "que tenen com a mínim alguns manifestants". "Jo lamento una mica tot el que és divisió en comptes de ser cohesió i m'agraden més les coses que uneixen que les que separen", ha dit.

Condemna a l'assalt feixista a Madrid

La mesa del Congrés dels Diputats prepara el text d'una declaració de condemna a l'assalt feixista que va patir aquest dimecres la delegació del Govern de la Generalitat a Madrid i que va causar cinc ferits.

El president del Congrés, ha avançat que serà aprovada aquest mateix dijous abans de les votacions i que recollirà la condemna "amb tota radicalitat" d'uns fets "que van contra les llibertats i no s'han de tolerar". Tots els portaveus dels grups parlamentaris han condemnat l'atac en les seves intervencions davant el ple del Congrés.

stats