Política 16/08/2012

Cospedal: "No és el temps de reivindicacions nacionalistes, ni xantatges ni amenaces"

La secretària general del PP torna a exigir responsabilitat als governs autonòmics

Ara/efe
1 min

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat aquest dijous que "no és el temps de reivindicacions nacionalistes ni xantatges ni amenaces ni desunió". Durant la intervenció al comitè de direcció del PP andalús, la també presidenta de Castella-la Manxa ha afegit que és el moment de "lluitar tots junts" i demostrar que l'estat espanyol és capaç de complir els objectius i de ser auster.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha remarcat que el govern espanyol ha assumit la seva "responsabilitat" a l'hora de prendre mesures que de vegades són "molt difícils i impopulars", que ha justificat pel fet que el PSOE "no va fer el que havia de fer" durant el seu mandat perquè era "més fàcil ignorar la responsabilitat, viure de les rendes i donar la culpa als altres".

La responsabilitat, segons la dirigent popular, també és "exigible a les comunitats autònomes", i ha demanat al govern bipartit d'Andalusia que "no empari comportaments al marge de la llei".

Això es produeix després de la polèmica per les actuacions del diputat d'IU Juan Manuel Sánchez Gordillo per l'assalt a un supermercat d'Écija (Sevilla).

stats