Publicitat
Publicitat

ELECCIONS 2011

Camps s'acarnissa amb Zapatero i li retreu al seu avi afusellat durant la Guerra Civil que no li transmetés "tendresa"

Amb les eleccions guanyades, el candidat del PP llança constantment missatges en clau de política espanyola

"A mi els meus avis em van transmetre tendresa , afecte . La tendresa i l' afecte que els avis transmeten forma part de l'educació essencial de qualsevol persona. El govern de Zapatero va començar amb la història d'un avi , l'avi de Rodríguez Zapatero, que semblar no li va transmetre la tendresa i l'afecte que normalment li transmeten els avis als seus néts". Aquestes paraules van ser pronunciades ahir pel candidat a la reelecció a la presidència de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, obviant que aquest avi a què feia referència va ser afusellat durant la Guerra Civil.

Es tracta d'un dels atacs dialèctics que va proferir ahir Camps contra el president del govern, i està emmarcat dins l'estratègia que està seguint en aquesta campanya: carregar de forma gairebé exclusiva contra l'executiu socialista. Amb València guanyada –segons el CIS, passarà de 54 a 60 escons, ampliant encara més la majoria absoluta de què ja disposa–, Camps només llança missatges potents en clau espanyola.

Les paraules del president valencià ja han aparegut a les xarxes socials. La socialista Elena Valenciano ha creat el hashtag #porlamemoriadelosabuelos i ha reclamat a Camps que calli abans de parlar de temes tan sensibles com la memòria històrica.


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT