Política 16/12/2011

Camps es mostra esperançat per com està anant el judici dels 'vestits' i assegura que ha rebut "milions de trucades" de suport

L'expresident de la Generalitat Valenciana assisteix per cinquè dia consecutiu a la jornada de declaracions a la seu del Tribunal Superior de Justícia

Acn
2 min

ValènciaL'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, s'ha mostrat aquest divendres esperançat per com està anant el judici del cas dels vestits en què es troba imputat com un dels acusats per presumpte suborn passiu. A les portes del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) Camps ha dit als periodistes que continuarà "treballant i fent les coses bé" i ha assegurat que té la convicció "que s'estan fent excepcionalment bé".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quan se li ha preguntat sobre si ha rebut alguna trucada de suport, l'expresident ha respost que n'ha rebut "milions". Camps assisteix aquest divendres a la cinquena jornada de la vista pels presumptes regals rebuts. Per aquest cinquè dia estan programades les declaracions d'alguns empleats de les botigues des d'on presumptament s'haurien enviat alguns vestits en una jornada que transcorrerà, inicialment, només durant el matí. Els testimonis són els empleats Elena Victoria Rodríguez, Víctor Sanfelipe, Raquel Espejo i Javier García.

Després de les compareixences dels principals testimonis del judici pel cas dels vestits de Gürtel, Álvaro Pérez, el Bigotes, Rafael Correa i Pablo Crespo, les compareixences més esperades per la seva rellevància són les del sastre de les botigues, José Tomás, i el propietari de les botigues, Eduardo Hinojosa.

Segons informen fonts pròximes al cas, les declaracions d'Hinojosa i Tomás es troben encara pendents de fixar i no es preveu que siguin programades per a aquest pròxim dilluns.

Les mateixes fonts han informat que el calendari global del judici s'estendrà més enllà del dia 23 de desembre, jornada en què estava previst inicialment que el judici quedés vist per a sentència i el jurat comencés la seva deliberació.

La demora en la constitució del jurat el passat dilluns i el ritme en què s'han produït algunes de les declaracions fan preveure que el judici s'allargarà fins a dates pròximes al final d'any.

stats