L'ADÉU D'UN LÍDER
Política 05/06/2011

Carod, al 'Matins del TV3' per defensar-se "d'algunes afirmacions"

L'expresident d'ERC anuncia a Facebook que farà una única entrevista després d'anunciar que es dóna de baixa del partit. Serà aquest dilluns, amb Josep Cuní

Redacció
1 min

BarcelonaJosep-Lluís Carod-Rovira donarà la seva versió dels fets aquest dilluns al matí a TV3, al programa de Josep Cuní. Ho ha anunciat aquest diumenge al vespre al seu Facebook. Després d'haver comunicat a la direcció del partit que deixa la militància en una carta enviada al president i el secretari general de la formació, Joan Puigcercós i Joan Ridao, Carod assegura que no vol passar per tots els mitjans de comunicació que li ho han demanat, però que farà "una excepció" per defensar-se "d'algunes manifestacions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fet l'article i presa la decisió, no faré cap aparició als mitjans de comunicació, amb una única excepció (demà dilluns, a les 8.3 0h, entrevista amb Josep Cuní a TV3). No tinc interès a passejar-me pels molts mitjans que m'ho han demanat, però algunes afirmacions que he vist, m'obliguen a defensar-me i fer una excepció. Després, confio tornar durant un temps al silenci d'aquests darrers cinc mesos, que cadascú faci la seva i que em deixin en pau. Sóc al mateix lloc on he estat sempre, defensant el que he defensat sempre, amb les idees de sempre. Sóc un persona independentista i d'esquerres i no penso renunciar a cap dels dos pilars de les meves conviccions. Vull deixar de ser independentista i perquè el meu país sigui ja independent. Ni he plegat, ni plegaré mai, de la causa que em va dur a la política clandestina quan tenia 18 anys: uns Països Catalans lliures, cultes i justos. Bon final de diumenge a tothom!", anuncia.

stats