CONSELL EXECUTIU
Política 12/11/2013

El Govern creu que el diàleg amb l'Estat tindria més contingut si el PSC se suma a la consulta

"Ens ha sorprès negativament que s'hagin desmarcat", ha assenyalat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al consell executiu

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts al migdia que el Govern troba "lamentablement incoherent" que el PSC s'hagi desmarcat del consens per la consulta. "La seva decisió ens ha sorprès negativament", ha afegit Homs un dia després que els socialistes es posicionessin en contra de fer servir l'article 150.2 per dur el referèndum al Congrés dels Diputats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El diàleg amb l'Estat tindria més contingut si s'hi sumés el PSC", ha afegit el conseller de la Presidència, que ha observat que el procés tindria "més possibilitats" afegint-hi els socialistes.

"El text aprovat parla de consulta legal i pactada amb l'Estat, que és el que sempre han reclamat", ha volgut assenyalar el conseller de la Presidència, que malgrat tot "no s'imagina" un PSC totalment fora del consens pel dret a decidir. "Suposo que quan es llegeixin tota la proposta seran coherents amb el que diuen", ha apuntat Homs.

stats