Política 09/11/2015

Catalunya Sí que es Pot nega que amenacés de fer fora el diputat que volia abstenir-se

Ara
1 min
Joan Coscubiela, de Catalunya Sí que Es Pot, en el debat de la declaració d'inici del procés independentista al Parlament / PERE VIRGILI

BarcelonaEl portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha negat aquest dilluns que el seu grup hagi amenaçat el diputat Joan Giner d'expulsar-lo del grup si s'abstenia en la votació de la declaració de ruptura. En un apunt al seu blog, Giner ha dit que volia votar abstenció, però que finalment ha votat en contra perquè el van amenaçar amb l’expulsió de CSQP i perquè va rebre pressions de la direcció estatal de Podem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes, Coscubiela ha negat que s'amenacés Giner amb l'expulsió i ha assegurat que les decisions dins del grup es prenen democràticament. Així, ha reconegut que va haver-hi debat sobre què s'havia de votar en el Parlament i que es va optar per votar en contra del text de JxSí i la CUP. El portaveu de CSQP ha negat, però, que es pugui considerar que la confluència d'esquerres ha votat conjuntament amb l'unionisme.

stats