Política 30/10/2018

Cospedal es va reunir amb Villarejo en secret al seu despatx de la seu del PP l'any 2009

Segons noves gravacions de Moncloa.com, es van demanar màxima confidencialitat

Ara
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, durant la roda de premsa d'aquest dilluns / EFE / CHEMA MOYA

BarcelonaL'aiguat cau ara sobre el PP. Després que aquest dilluns es filtrés una conversa entre l'expolicia José Manuel Villarejo i el marit de María Dolores de Cospedal a Moncloa.com, aquest dimarts el mateix portal publica uns àudios en què és la mateixa ex secretària general dels populars qui parla amb el polèmic excomissari en secret al seu despatx de la seu del PP. Gràcies a la mediació de la seva parella, Ignacio López del Hierro, el 21 de juliol del 2009 Villarejo va accedir a Génova en un cotxe camuflat acompanyat de personal de seguretat del partit per trobar-se amb Cospedal amb la màxima discreció.

El contingut de la trobada no s'ha avançat, de moment, i només es pot sentir com Villarejo i l'exministra de Defensa es demanen confidencialitat. "Aquí estem sols Mariano [Rajoy] i jo i ara no hi és, o sigui que no hi ha ningú", li diu l'exnúmero 2 del PP. "Sisplau, el que sí que és important és que tinguem clar que si això que estem parlant transcendeix indirectament...", es preocupa Villarejo. "Jo soc la primera a qui també se'm giraria en contra, seria absurd", el tranquil·litza Cospedal.

Hierro i Villarejo van mantenir diverses trobades en una cafeteria, en les quals el marit de Cospedal va rebre informació sobre diverses investigacions judicials, com la del cas Gürtel.

stats