Política 31/10/2014

EN DIRECTE: Quarta conferència Internacional de Sobirania i Justícia

Les sessions es fan a l'Auditori de la Pedrera

Ara
1 min

Barcelona'Procés constituent: erigir una democràcia avançada' és el títol de la taula rodona que aquesta tarda obre els debats de la 'Quarta conferència Internacional de Sobirania i Justícia'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Vallvé, exconseller del Govern i membre de la j unta directiva de Sobirania i Justícia dona la benvinguda als assistents, a l'Auditori de la Pedrera.

Els ponents de la primera taula són: Josep M. Vilajosana, de la Universitat Pompeu Fabra; Ioannis Papadopoulos,

de la Universitat de Macedònia; i Eduard Sagarra, de la Universitat de Barcelona i Esade. Presideix la taula, Maria Dolors Feliu, dels Serveis Jurídics Govern.

La segona taula, de les 17.30 hores a les 19.00 hores, es titula 'L'estat europeu del segle XXI: les tensions creatives'.

I els ponents són: Sionaidh Douglas-Scott, de la Universitat d'Oxford i Montserrat Guibernau, de la Universitat Queen Mary de Londres. Presideix la taula, Salvador Garcia Ruiz, conseller delegat de l'ARA.

De les 19.30 hores a les 20:30 hi ha la conferència 'Seguretat i defensa a Europa: a la cerca d'una estratègia global', a càrrec de Jolyon Howorth, de la Universitat de Yale.

La cloenda serà a càrrec d'Isabel-Helena Martí, presidenta de Sobirania i Justícia.

stats