Política 20/11/2013

Aguirre dóna suport a Aznar i canviaria la llei per penar amb presó la convocatòria d'un referèndum il·legal

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid considera que si Catalunya fos independent no inclouria "el dret a decidir"

Europa Press
1 min

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha reconegut aquest dimecres que, com ja es va pronunciar l'expresident del govern espanyol José María Aznar, també "canviaria la llei" per penar amb presó la convocatòria d'un referèndum il·legal. Així ho ha assenyalat en declaracions a Cuatro, on li han preguntat per les paraules d'Aznar, que ahir va dir que si ell estigués al capdavant del govern d'Espanya actuaria a Catalunya aplicant la llei "amb totes les seves conseqüències".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aznar i Esperanza Aguirre es referien concretament a la llei que l'expresident del govern va aprovar per penar amb cinc anys de presó la convocatòria d'un referèndum il·legal, però que va ser derogada per l'executiu socialista i "no ha sigut restablerta" per l'actual, segons va assenyalar el mateix Aznar.

"Jo canviaria la llei per tornar a posar-ho com estava", ha afirmat l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, que ha afegit que "està segura" que en aquesta "idíl·lica república catalana independent" de la qual es parla no s'inclouria "el dret a decidir".

stats