Publicitat
Publicitat

La ministra de Foment es compromet a desencallar aquesta setmana els accessos viaris i ferroviaris definitius al port de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, explica que les obres, de 470 milions d'euros, es durien a terme amb un partenariat publicoprivat

Els accessos viaris i ferroviaris definitius al port de Barcelona avançaran aquesta mateixa setmana. Així ho ha assegurat la ministra de Foment, Ana Pastor, que en sortir d'una reunió amb representants institucionals i econòmics catalans ha promès que es desencallarà de manera immediata aquest assumpte.

Segons ha explicat Pastor, caldrà dur el projecte al ministeri de Medi Ambient –la ministra hi té una reunió la setmana vinent– per tal d'obtenir-ne el vistiplau. L'anterior projecte ja ha caducat.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha explicat que les obres definitives tenen un cost de 470 milions d'euros que es finançarien a través d'un partenariat publicoprivat.

Pastor ha evitat valorar la proposta de gestió individualitzada de l'aeroport del Prat que aquest matí li ha presentat el consell tècnic d'infraestructures. S'ha limitat a assegurar que el to de la reunió ha estat "molt cordial".

RE

Més continguts de