Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

Homs confirma que les negociacions amb el PP pels pressupostos van "ben orientades"

El portaveu del Govern ha lloat la "contribució a la governabilitat del país" dels populars, en especial "sent la força política que menys responsabilitat tenia en els comptes" de la Generalitat

El portaveu del Govern, Francesc Homs, no ha volgut contradir la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, que ahir va pronosticar un acord aquesta mateixa setmana per als pressupostos. "Les negociacions van fent el seu curs, no serem nosaltres qui contradiguem Camacho", ha explicat, tot i que ha puntualitzat que "cal acabar de parlar algunes qüestions i trobar la manera de publicitar" el pacte.

Homs ha tornat a lloar el PP per una "contribució a la governabilitat del país que no deixarem de remarcar". "És pública i notòria, sent la força política que menys responsabilitat tenia en els comptes del Govern", ha afegit. Igualment, ha recordat que el PP s'abstindria davant dels comptes, no hi votaria a favor, un gest que realitzaria "més per sentit global de responsabilitat i no pas per treure’n una cosa o altra". Tot i això, Homs ha reconegut finalment que "el Govern tampoc està content i alegre aprovant aquests pressupostos, perquè a ningú li agrada passar amb menys".

RE

Més continguts de