Publicitat
Publicitat

Campanya electoral

Hereu destinarà 220 milions a un fons de competitivitat i ocupació per a Barcelona

El candidat del PSC vol fer front a la crisi incrementant la inversió en promoció econòmica. Concretament s'ha compromès a impulsar un fons per convertir Barcelona "en la Boston d'Europa"

L'alcalde Jordi Hereu ha escollit l'edifici Media-Tic, un dels emblemes del 22@, per exhibir la "solvència" financera i per avançar una de les mesures estrella del seu programa electoral: la  creació del Fons Barcelona Futur, de capital públic i privat, destinat a impulsar la competitivitat i l'ocupació de qualitat en els sectors estratègics amb la marca Barcelona.

La dotació del fons serà de 220 milions d'euros, que ajudaran a "plantar cara a la cris"i i a consolidar Barcelona "com a motor econòmic del del sud d'Europa, i farà créixer el seu posicionament competitiu a nivell global". L'alcalde va recmarar que la "solvència" de Barcelona permet fer aquest fons i va dir que esperava que altres insitutcions, com la Generalitat i l'Estat, s'hi sumin perquè "són projectes que en alguns casos superen l'àmbit estrictament local".

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de