Política 17/11/2017

Incidents al ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar per un grup de persones que demanaven que es pengés la bandera espanyola

Els regidors de l'equip de govern municipal van ser "increpats, insultats i agredits"

Ara
1 min
Incidents al ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar per un grup de persones que demanaven posar la bandera espanyola

BarcelonaEl ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar d'aquest dijous es va haver de suspendre pels incidents i agressions que van provocar un grup de persones amb banderes espanyoles que es van concentrar davant del consistori per demanar que tornés a onejar la bandera espanyola a l'edifici. Just en aquell moment se celebrava el ple de l'Ajuntament. Els manifestants van entrar al consistori i la sessió es va haver de suspendre "pels crits del públic", segons van informar des del perfil de Twitter de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Segons informa 'La Vanguardia', la primera tinent d'alcalde, Neus Serra (PDECat) va rebre "un cop a l'esquena" quan els regidors van sortir de la sala de plens enmig d'empentes.

El govern municipal ha emès un comunicat aquest divendres en què condemna els fets. En el text s'explica que hi va haver un encreuament de retrets entre Serra i la regidora del PP, Ana Vega, que va instar l'alcaldessa a penjar la bandera espanyola al balcó. Un cop acabat el ple, tots els regidors de l'equip de govern "van ser increpats i insultats", a més de ser "agredits verbalment i físicament pel carrer".

stats