Arrimadas compara el programa de Junts pel Sí amb un "manual per muntar una llibreria d'Ikea"

La candidata de Ciutadans acusa la llista unitària del sobiranisme d'aportar inestabilitat a Catalunya

La candidata de Ciutadans (C's), Inés Arrimadas, ha criticat que la candidatura de Junts pel Sí no tingui, segons ella, un programa electoral amb punts concrets sobre educació, sanitat o lluita contra la corrupció, i ha assegurat que el full de ruta cap a la independència, que es va presentar aquest divendres, és només " un pamflet amb passos de ciència-ficció".

Arrimadas ha considerat que els polítics de la candidatura unitària del sobiranisme "han perdut el nord i estan desconnectats de la realitat" i que és una opció política que només aportarà " desunió i inestabilitat" a Catalunya. La candidata de C's ha fet una crida a la participació el 27-S en un acte de precampanya a Tarragona.

La candidata a la presidència de la Generalitat de C's ha assegurat que "hi ha manuals de muntatge d'una llibreria d'Ikea més seriosos i rigorosos" que el full de ruta presentat per Junts pel Sí. I ha defensat que el 27-S  és "l'oportunitat per deixar de tenir dirigint la Generalitat polítics que han perdut el nord i han desconnectat de la realitat".

També ha criticat que el PSC i el PSOE apostin per "augmentar les desigualtats dins d'Espanya" com a solució a les reclamacions de Catalunya. "El futur no passa per augmentar les desigualtats dins d'Espanya, ni per fer comunitats de primera i de segona i ciutadans de primera i de segona", ha assegurat. "Defensem un projecte comú en què es vagin eliminant les desigualtats i no el que proposa el partit socialista", ha afegit.