POLÍTICA
Política 29/09/2011

Jordi Fernández Díaz, sobre el pacte CiU-ERC pel pacte fiscal: "CiU està en el seu dret d'equivocar-se"

El candidat del PP català a les eleccions espanyoles creu que la prioritat és reflotar l'economia i no pas demanar, ara, un nou model de finançament

Oriol March
1 min
Jordi Fernández Díaz

BarcelonaEl cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions catalanes, Jordi Fernández Díaz, ha considerat aquest dijous al matí, sobre el pacte CiU-ERC per impulsar el pacte fiscal, que els nacionalistes "tenen el seu dret a equivocar-se". Fernández Díaz ha volgut deixar clar a CiU que, en tot cas, són ells qui necessitaran el seu suport en altres moments de la legislatura, i no a l'inrevés. "Si ara no hi ha eleccions anticipades és gràcies al PP, que va permetre tirar endavant els pressupostos", ha insistit el candidat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al contingut de la proposta del pacte fiscal, Fernández Díaz ha assegurat, com ja ha fet en altres vegades, que ara la prioritat és reflotar l'economia espanyola "i després ja veurem com ens repartim els beneficis". El candidat ha fet aquestes declaracions en una visita a la Foment del Treball per tractar assumptes de comerç.

stats