Política 15/01/2015

Josep Rull: "L'objectiu no és repartir el pastís del sobiranisme, sinó augmentar-ne el perímetre"

En declaracions a Catalunya Ràdio i RAC1, el coordinador general de CDC demana “disculpes” per “l'espectacle lamentable” arran de les discrepàncies de les darreres setmanes entre CiU i ERC

Ara
1 min
Josep Rull, diputat de CiU, en la seva intervenció al debat final sobre la llei de consultes al Parlament / PERE VIRGILI

BarcelonaEl coordinador general de CDC, Josep Rull, celebra l'acord assolit aquest dimecres per celebrar eleccions plebiscitàries el 27 de setembre del 2015 i subratlla que "finalment hem donat la veu als ciutadans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio' i a 'El món a RAC1', Rull ha assegurat que ara l'objectiu és "augmentar el perímetre del sobiranisme", i no pas "com es reparteix el pastís del sobiranisme".

Alhora, ha demanat "disculpes" per "l'espectacle lamentable" arran de les discrepàncies de les darreres setmanes entre CiU i ERC. "Les coses no han anat gens bé", ha admès Rull, que ha reconegut que l'"acord era important, i el necessitàvem".

Preguntat per si ERC hauria d'entrar ara al Govern, Rull ha considerat que "no cal", mentre es mantingui el pacte d'estabilitat i "donem una imatge de solidesa".

stats