Política 14/03/2015

Monedero avisa PP i PSOE que Podem arriba "amb una escombra grossa per aixecar catifes i netejar la corrupció"

El secretari de programa del partit de Pablo Iglesias envia un missatge al govern grec: "Syriza, germans, no esteu sols"

Europa Press
1 min
Pablo Iglesias i Íñigo Errejón han fet costat a Juan Carlos Monedero. EFE

Alcázar de San Juan (Ciudad Real)El secretari de programa de Podem, Juan Carlos Monedero, ha llançat un avís al PP i al PSOE, en què assegura que la seva formació "ha vingut amb una escombra grossa a aixecar catifes i escombrar tanta corrupció", raó per la qual, al seu parer, no "suporten" el partit de Pablo Iglesias.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un míting durant la I Trobada de Podem Castella-la Manxa celebrat a Alcázar de San Juan, Monedero ha recordat que amb el moviment que va néixer el 15-M "es van trencar els cadenats que impedien el canvi".

"Vam fer una cosa molt senzilla, vam impugnar la impunitat dels que manaven i, en trencar-la, vam trencar la resignació. I ara els fa por que amb nosaltres no puguin pactar cap tipus d'acord", ha asseverat.

Per a Juan Carlos Monedero, hi ha "tres raons" per les quals PP i PSOE "odien" Podem, com són la manifestació celebrada el 31 de gener a Madrid, "amb més de 300.000 persones"; les enquestes, "que malgrat els atacs segueixen dient que Podem no baixa"; i la victòria de Syriza a Grècia.

En aquest últim punt, ha recordat que "alguns van pretendre que sortís malament", i després ha subratllat: "Syriza, germans, no esteu sols, nosaltres estem amb Syriza".

Ha indicat, a més, que el partit d'Alexis Tsipras "està fent veure una cosa, que és impossible pagar deutes si no creixes i que és més important la dignitat d'un poble que els interessos dels banquers".

stats