Publicitat
Publicitat

Junqueras demana per SMS una reunió amb Mas

Rull afirma que la trobada és "imminent" i que es produirà "entre avui i demà"

L'endemà de pronunciar la conferència en què va marcar el seu full de ruta, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha sol·licitat una reunió amb el president de la Generalitat, Artur Mas. Junqueras ha fet la petició per SMS. El líder d'ERC va fer aquest dimarts la seva proposta: no a la llista de Mas i plantejament de llistes separades amb un paraigua comú i govern d’unitat després de les eleccions plebiscitàries. De fet, Mas obrirà una nova ronda de ronda de contactes amb partits i representants de la societat civil per acostar posicions, tot i que seran contactes discrets.

La trobada entre Junqueras i Mas encara no té data, però el coordinador general de CDC, Josep Rull, ha avançat a Ràdio Barcelona que la reunió és "imminent" i que es produirà "entre avui i demà". En aquesta entrevista, Rull ha reconegut que la postura de Junqueras "dificulta les coses", perquè durant la seva conferència "es van obrir poques escletxes per buscar la síntesi". Tot i així, ha assegurat que s'hi posaran amb totes les seves energies per arribar a un consens. "Ens haurem d'arremangar, tenim molta feina, perquè en aquests moments les posicions de partida de Mas i Junqueras són discrepants", ha conclòs.

Aquest dimecres el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha valorat la proposta del líder republicà. "Les diferències són grans però no han de ser insalvables", ha apuntat Turull a l'ARA Bassas.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT