Llanos de Luna recorda als cònsols de Barcelona que la relació amb els estats correspon "només al govern d'Espanya"

La delegada del govern espanyol a Catalunya ha fet aquest advertiment en un esmorzar amb el cos consular

La relació amb els estats que tenen representació diplomàtica a Barcelona "s'estableix únicament amb el govern d'Espanya". D'aquesta manera clara i directa ho ha expressat la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, als membres del cos consular, amb qui ha esmorzat aquest dilluns.

"Estic molt satisfeta de ser avui aquí amb tots vostès en qualitat de representants dels diferents e stats acreditats al nostre país , i els agraeixo que hagin tingut la gentilesa de convidar-me com a màxima representant del govern d'Espanya , així com al meu equip de govern en les diferents províncies i als responsables de les forces i cossos de seguretat de l' Estat ", els ha saludat, segons consta en el discurs de benvinguda difós per la mateixa delegació del govern espanyol.

"E n l'acte de la meva presa de possessió ja vaig manifestar al vicedegà [del cos consular] el meu desig de tenir aquesta reunió i de compartir amb vostès les inquietuds i preocupacions que puguin sorgir en el desenvolupament de les nostres competències respectives , així com la necessitat de millorar els mecanismes per què la relació de bilateralitat entre els nostres e stats sigui més fluida ", ha afegit.

I ha rematat: " Relació que, com vostès saben , s'estableix únicament entre els estats que representen i el govern d'Espanya ".

Més continguts de