CAS NÓOS
Política 04/04/2013

L'advocat d'Urdangarin no defensarà la infanta, a qui veu preocupada

Pascual Vives no n'ha explicat els motius però ha afirmat que "no és el més adequat, per moltes coses"

Efe
1 min
L'advocat d'Urdangarin, Pascual Vives, abandonant la casa de la infanta Cristina el dia que aquesta va ser imputada / EFE

BarcelonaMario Pascual Vives, advocat d'Iñaki Urdangarin en el cas Noós, no assumirà la defensa de la infanta Cristina, imputada dimecres en el mateix cas pel jutge José Castro, a qui aquest dijous ha confessat haver vist "preocupada" per la situació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Encara que no ha detallat les raons per les quals no s'encarregarà de la defensa de la infanta, Pascual Vives ha assegurat a les desenes de periodistes que l'esperaven a les portes del seu despatx al passeig de Gracia de Barcelona que assumir la defensa de Cristina de Borbó "no és el més adequat, per moltes coses".

L'advocat, que després de fer-se pública la imputació de la infanta va visitar als ducs de Palma a la seva residència barcelonina durant més de dues hores, ha assegurat que els ha vist "units en l'adversitat".

Després de puntualitzar que ell no és el "portaveu de la infanta", l'advocat ha explicat, tot i això, que la seva percepció és que la infanta Cristina "està preocupada". En resposta a les preguntes dels periodistes, Mario Pascual Vives ha assegurat que desconeix si la Casa Reial facilitarà un advocat a la infanta.

stats