Política 10/01/2015

Mas acudirà demà a la manifestació contra el terrorisme a París

També hi seran els consellers Vila i Espadaler, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, i el d'ICV-EUiA, Josep Vendrell. Coincidiran amb Mariano Rajoy en una manifestació en què hi haurà dirigents de tots els països d'Europa en solidaritat amb el poble francès

Ara
1 min
Artur Mas, a l'acte d'aquest divendres al matí a la Pedrera. / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, acudirà aquest diumenge a la manifestació contra el terrorisme i en defensa de la llibertat que se celebrarà a París per condemnar l'atac a la revista satírica 'Charlie Hebdo'. Així ho va comunicat el Govern al consolat de França a Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons un comunicat del Govern, amb aquest gest el Govern "vol mostrar al màxim nivell la seva solidaritat" tant amb les víctimes com amb tot el poble francès. Un país, diu la nota, "unit a Catalunya per innombrables llaços d’història, cultura i relacions culturals, comercials i de tota mena".

Mas coincidirà amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que també assistirà a la manifestació, on participaran dirigents de tots els països europeus en solidaritat amb França. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, participarà en la cimera antiterrorista d'urgència també a París.

Representació catalana

Més enllà de Mas, també es desplaçaran a la capital francesa per prendre part en les protestes els consellers Santi Vila i Ramon Espadaler, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la secretària general d'ERC i el d'ICV, Marta Rovira i Josep Vendrell respectivament, segons han anunciat en un comunicat.

stats