Política 18/10/2014

Mas insta a recuperar el "consens polític fort" per fer avançar el procés sobiranista

El president admet que "no és fàcil" mantenir el consens, però afegeix que si es manté la majoria social i a les institucions, a més del consens polític, "la voluntat es pot complir"

Ara / Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha instat aquest dissabte a recuperar el "consens polític fort" com un dels tres elements imprescindibles per fer avançar el procés sobiranista, juntament amb la majoria social i la majoria en les institucions. Reconeix que "no és fàcil" mantenir aquest consens, ara en suspens, però ha fet una crida a "anar endavant amb esperit d'arrels profundes, fortalesa i resistència malgrat aquestes dificultats". Ho ha dit en inaugurar el Centre cívic El Roure, a Begues (Baix Llobregat) i després d'apel·lar precisament a la simbologia d'aquest arbre, que es caracteritza per la seva "fortalesa i resistència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha recordat que, si a més, del consens polític hi ha una majoria social i de les institucions a favor, "la fortalesa és molt gran i la voluntat es pot complir". En aquest sentit, i en un discurs d'inauguració breu, el cap de l'executiu ha afegit que "quan es té ambició, les coses grans poden sortir bé".

stats