Política 09/05/2015

Mas recorda a Rajoy que "els que han guanyat al Regne Unit són els que van pactar un referèndum"

El president de la Generalitat crida a no creure's les enquestes, que "han fallat" al Regne Unit

Dani Sánchez Ugart
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, i el candidat de CiU a Tarragona, Albert Abelló /D.S.U.

TarragonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha recordat aquest dissabte a Mariano Rajoy que "els que han guanyat de carrer al Regne Unit són els que quan es van trobar amb un repte democràtic van pactar un referèndum i van deixar decidir els escocesos". Mas ha criticat que el govern de Rajoy vulgui "portar l'aigua al seu molí" amb la victòria dels conservadors britànics. Mas també ha fet una crida a no fer cas de les enquestes, que es van equivocar al Regne Unit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte de campanya a Tarragona, Mas ha dit que CiU és "el partit de la feina" i ha explicat que "gairebé sense excepció, allà on governa CiU hi ha menys aturats que fa quatre anys". "Som el partit que pot fer que en aquest país hi pugui haver feina per a aquell que realment en vol", ha afegit el president.

"Hi ha partits que es posen una etiqueta de 'progres' i n'hi ha que es dediquen a treballar pel progrés. Això també som nosaltres", ha dit Mas, amb referència als partits d'esquerra.

Mas ha participat en l'acte d'arrencada de campanya del candidat independent de la federació a Tarragona, Albert Abelló, que ha destacat el "compromís amb el país" de la seva candidatura, que estarà "al costat de la transició nacional". Abelló també s'ha compromès a fer mesures "en defensa de les persones".

stats