POLÍTICA
Política 03/05/2013

Detingut 'M.A.R', l'exportaveu d'Aznar, per quadruplicar la taxa d'alcohol permesa

Miguel Ángel Rodríguez demana perdó via Twitter per haver provocat un xoc aquesta matinada contra tres cotxes que estaven estacionats al barri del Retiro de Madrid

Ara
1 min
M.A.R., abraçat a Aznar, el dia que va jurar com a secretari d'estat de Comunicació, el 8 de maig de 1996 / EFE

BarcelonaL'exportaveu del govern de José María Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, ha estat detingut aquest divendres a la matinada a Madrid després de provocar un xoc contra tres vehicles que estaven aparcats al barri del Retiro. Les proves d'alcoholèmia a les quals ha estat sotmès indiquen que Rodríguez quadruplicava la taxa d'alcohol permesa, segons han informat fonts policials al diari El País. Aquesta tarda Rodríguez ha demanat perdó als afectats per l'accident i a la societat en general pel seu "mal exemple", via Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons aquestes fonts, la policia municipal de Madrid ha sotmès a dues proves d'alcoholèmia a Rodríguez, el resultat de les quals ha estat de 0,99 i 1,02 grams d'alcohol per litre d'aire respirat -la taxa màxima permesa és de 0,25 grams-. A l'espera de prestar declaració, Rodríguez ha estat traslladat a la Unitat de Tràfic de la policia municipal de Madrid acusat d'un delicte contra la seguretat vial.

stats