Política 08/03/2014

Navarro acusa el govern espanyol d'alimentar la confrontació entre Catalunya i Espanya

El primer secretari del PSC creu que "hi hauria d'haver un espai on es pugui parlar de la consulta, del finançament i de les competències"

Agències
1 min
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, aquest dissabte en declaracions als mitjans / ACN

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acusat el govern espanyol d'alimentar la confrontació entre Catalunya i Espanya. D'aquesta manera ha reaccionat al document que el govern de Rajoy ha registrat al Congrés i que rebutja transferir a la Generalitat la competència per convocar "consultes especulatives". Segons Navarro, "hi hauria d'haver un espai on es pugui parlar de la consulta, del finançament i de les competències". En lloc d'això -ha considerat- "el que veiem una vegada més és que el govern espanyol alimenta la confrontació".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el líder socialista ha denunciat que la llei Gallardón sobre l'avortament és "el pitjor atac" en democràcia que han rebut les dones. En aquest sentit, ha anunciat que el PSC proposarà al Parlament Europeu una normativa per tal que "totes les dones tinguin garantit el dret a l'avortament i el dret a decidir sobre el seu propi cos".

stats