Política 11/08/2018

El PP descarta que les eleccions municipals serveixin per votar sobre la República

Santi Rodríguez assegura que s'estaria "enganyant" la ciutadania si es donés aquesta lectura

Europa Press
1 min
Santi Rodríguez, diputat del PP

BarcelonaEl PP no creu que les eleccions municipals del 2019 es puguin convertir en una votació sobre la República. "Ni per fer la independència ni per no fer la independència", ha dit el secretari general popular, Santi Rodríguez, en una entrevista a Europa Press. "Els que es presentin dient que aquestes són unes eleccions per guanyar la independència, la República o coses d'aquestes, que els ciutadans sàpiguen una vegada més que els estan enganyant", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha subratllat que els comicis del 2019 són per escollir "qui administrarà els recursos més pròxims a la ciutadania" i s'encarregarà de qüestions com la neteja, la seguretat, l'enllumenat i la promoció econòmica. "Estaríem enganyant les persones i els ciutadans si ens presentéssim a aquestes eleccions dient que serveixen per l'independentisme o el no independentisme", ha insistit, i ha apostat perquè el PP presenti candidatures estrictament municipals.

Sobre la llista del PP a Barcelona, ha explicat que la decisió s'ha ajornat per les eleccions catalanes del 21-D i el procés de renovació del partit, i que apostar de nou per Alberto Fernández Díaz dependrà "de si ell té voluntat o no de continuar". En qualsevol cas, ha defensat que en el PP "hi ha persones preparades per assumir aquests reptes" i que estan a l'espera de veure en què queda una possible candidatura de l'ex primer ministre francès Manuel Valls, amb qui admet contactes però cap acord.

stats