Política 28/03/2016

El PP suspèn de militància els regidors i assessors del partit de València

Els representants populars imputats es quedaran com a independents a l'Ajuntament

Ara
1 min
Els regidors del PP de València han acompanyat el seu portaveu Alfonso Novo (centre), qui ha avançat que no pensen deixar l'acta de regidor.

BarcelonaEl PP ha anunciat la suspensió cautelar de militància, tant dels regidors com dels assessors del partit de l'Ajuntament de València imputats en l'operació Taula per blanqueig de capitals. Els populars es quedaran sense el seu actual portaveu al consistori, ja que en el comunicat enviat per fer pública la suspensió també s'explicita que Alfonso Novo renuncia a aquest càrrec. L'únic dels deu regidors que no està imputat, Eusebio Monzo, serà qui assumirà el paper de portaveu a partir de dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com van anunciar fa dues setmanes, els regidors investigats no renunciaran a l'acta i es quedaran a l'Ajuntament com a representants no adscrits. Novo va dir en esclatar el cas que tots ells estan convençuts de la seva innocència i que, a més, el sumari de la peça separada del cas Imelsa "no conté prou proves de càrrec" que els obliguin a prendre una decisió política immediata com la renúncia a l'acta de regidors.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) va donar deu dies als nou edils per lliurar les seves actes. Finalment, però, després de les converses amb Génova, mantindran el càrrec i, per tant, el sou, mentre duri la suspensió cautelar de militància.

stats