Política 21/03/2013

El Parlament aprova reimpulsar el Codi d'Ètica de la policia

CiU, PP i C's voten en contra de la moratòria de l'ús de les bales de goma

Ara
1 min

BarcelonaEl Parlament ha aprovat unànimement aquest dijous que el Departament d'Interior nomeni els membres del Comitè d'Ètica Policial i elabori un Codi d'Ètica Policial, peticions a les quals el conseller Felip Puig s'hi va negar durant els dos anys del seu mandat. La proposta s'ha debatut i votat durant la sessió d'avui de la Comissió d'Interior, juntament amb altres sis projectes de resolució més presentats per ICV-EUiA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No obstant, les propostes sobre l'aplicació de la moratòria sobre l'ús de les bales de goma per part dels Mossos d'esquadra, que havia sol·licitat el Síndic de Greuges el passat desembre, la petició que els antiavalots portin la identificació de forma visible i altres sobre casos d'espionatge han sigut rebutjades, principalment per CiU, PP i C's.

CiU i PP també han rebutjat que s'obri una investigació sobre els incidents produïts a Salt per l'actuació dels Mossos d'esquadra contra membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), el 23 d'abril de l'any passat.

stats