Política 26/04/2018

El Parlament inclou la reforma de la llei de la presidència en el ple de dijous tot i el dictamen del Consell de Garanties

La cambra catalana s'haurà de pronunciar sobre la via de JxCat per fer possible una investidura a distància

Ara
1 min
El president del Parlament, Roger Torrent, durant el ple del 5 d’abril passat a l’hemicicle de la cambra catalana.

BarcelonaEl president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat oficialment aquest dijous a la tarda el ple previst per dijous que ve, 3 de març, que començarà a les 11 del matí i acabarà divendres al migdia. Torrent ha inclòs la reforma de la llei de la presidència en el punt onzè de l'ordre del dia malgrat el dictamen del Consell de Garanties, que considera que si la reforma es tira endavant es vulneraria l'Estatut i la Constitució. Sigui com sigui, la cambra catalana haurà de debatre la via proposada per Junts per Catalunya per fer possible una investidura a distància.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més a més, l’ordre del dia inclou el debat i votació de la lectura única de la proposició de llei del PSC-Units sobre el termini perquè els estudiants universitaris acreditin el coneixement d’una tercera llengua; el debat i votació de set propostes de resolució, una de cada grup i subgrup parlamentari, i la proposta de Cs, PSC-Units, CatECP i PPC per crear una comissió d’investigació sobre l’espionatge a polítics i periodistes per part del Govern.

stats