Política 18/07/2016

Pascal situa el PDC com a "pedra angular" per guanyar la majoria independentista al carrer

La candidata a coordinadora general del PDC respon a Santi Vila que la futura direcció tindrà clar "l'espai polític que vol ocupar"

Oriol March
1 min
Pascal s’envolta  del poder municipal pròxim a Puigdemont

BarcelonaLa candidata a coordinadora general del Partit Demòcrata Català (PDC), Marta Pascal, ha assegurat aquest dilluns al matí durant la presentació de la llista que encapçala juntament am David Bonvehí que la nova formació ha de ser la "pedra angular" destinada a guanyar la majoria independentista al carrer. Pascal també s'ha referit a les paraules del conseller de Cultura, Santi Vila, que en una entrevista al plató de l'ARA amb Antoni Bassas ha assegurat que el PDC va perdre una oportunitat en el congrés fundacional per distingir-se d'ERC. "Sabem l'espai polític que volem ocupar", ha apuntat Pascal, que ha destacat que en el conclave "molts van decidir per molts", fet que ha considerat positiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En clau de projecte de candidatura, Bonvehí ha destacat que apostaran per un volum de despesa "adequat al finançament" i "a les nostres possibilitats", a banda de defensar la transparència com a element clau de la nova etapa, tal com apareix en el pla de mandat avançat per l'ARA. El nom de la candidatura, 'Amb tothom', respon a la voluntat de tenir més en compte les bases que en l'última etapa de Convergència.

Pascal ha explicat que una de les prioritats serà l'àrea metropolitana, encàrrec que recaurà en l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. "Hem de dotar el projecte de la màxima quantitat d'associats possible", ha indicat Bonvehí, que ha destacat que al PDC s'hi estan afiliant persones que no han tingut militància política anterior.

stats