El partit va obtenir 9.221 vots a la comarca en les darreres eleccions al Parlament, el 2,8% del total

Plataforma per Catalunya presentarà 13 candidatures al Baix Llobregat

L'objectiu és aconseguir entre 10 i 15 regidors i representació en el Consell Comarcal, ja que "els treballadors d'aquest territori són els principals perjudicats per l'actual política d'immigració de la casta política parasitària"

La formació política ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat que es presentarà a les pròximes eleccions municipals a 13 municipis de la comarca del Baix Llobregat. El president de PxC, Josep Anglada, ha assegurat que aquesta comarca és "una prioritat" per a la formació i ha destacat la necessitat de "defensar els treballadors del Baix Llobregat com a principals perjudicats -ha considerat- per l'actual política d'immigració de la casta política parasitària".

El partit, que va obtenir 9.221 vots a la comarca en les darreres eleccions al Parlament (el 2,8% del total), presentarà la seva candidatura a Sant Boi, Cornellà, Viladecans, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera i El Papiol. Fonts de la formació ultradretana no han descartat tancar noves llistes durant les pròximes setmanes. El responsable de PxC a la comarca del Baix Llobregat, David Parada, ha dit que l'objectiu és aconseguir entre 10 i 15 regidors i representació en el Consell Comarcal.

Els contraris a l'arribada del partit a la comarca han creat un grup al Facebook que ja compta amb 555 membres.
Més continguts de