Política 03/02/2018

Puigdemont avisa que no defallirà malgrat la repressió

El president de la Generalitat confia que l'independentisme superarà "les dificultats"

Ara
1 min
El candidat de Junts per Catalunya a la investidura, Carles Puigdemont, als carrers de Copenhaguen, on aquesta setmana va fer-hi una conferència.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dissabte que no defallirà "per més dificultats que hi hagi, per més repressió, per més injustícia i per més gent que hi hagi a la presó". "Us animo a continuar, nosaltres no defallirem, jo no defalliré", ha reivindicat en una intervenció per vídeo en un acte de l'ANC a Reus, en què s'ha dibuixat un gran llaç a terra fet amb espelmes enceses.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigdemont ha argumentat que cada espelma "és un refugi d'esperança" per aconseguir la llibertat dels presos polítics, i ha avisat que "per més repressió que hi hagi no podran apagar totes les espelmes".

Tot i reconèixer les dificultats per avançar cap a la independència de Catalunya, Puigdemont s'ha mostrat convençut que l'independentisme les superarà: "Sé que hi ha dificultats, però ja n'hi ha hagut en el passat i les hem superat junts". Adreçant-se als presents en l'acte, ha afirmat que espera estar a l'altura de les mobilitzacions ciutadanes.

stats