Política 31/01/2018

Puigdemont, sobre la filtració dels missatges: "Soc humà i hi ha moments en què també jo dubto"

El president denuncia la falta de privacitat i defensa la seva legitimitat com a president: "No m’arronsaré ni em faré enrere"

Ara
1 min
Puigdemont: "Soc humà i hi ha moments en què també jo dubto"

Barcelona"Soc humà i hi ha moments en què també dubto". Aquesta ha sigut la reacció del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, davant la filtració dels missatges que va enviar ahir a Toni Comín, enregistrats per una càmera de Telecinco. Per tant, el president confirma l'enviament de les declaracions en què donava el Procés per acabat i afirmava que els seus l'havien "sacrificat". Puigdemont atribueix les paraules a un moment de dubte.

En una piulada a Twitter, el president ha denunciat la filtració perquè considera que s'han superat els límits de la privacitat: "Soc periodista i sempre he entès que hi ha límits, com la privacitat, que mai s’han de violar".

El president ha refermat el seu compromís amb la ciutadania i ha defensat la seva legitimitat com a president de Catalunya. "També soc el President i no m’arronsaré ni em faré enrere, per respecte, agraïment i compromís amb els ciutadans i el país. Seguim!", conclou. Comín es querellarà davant la justícia belga i l'espanyola per la revelació de la conversa.

stats